Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Tasarımı Yarışmasına Katıldık.

Okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan, "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımıza bağlı resmî/ özel eğitim kurumlarında öğrenim gören tüm okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Sözlük Tasarımı yarışmasına okulumuz 3-E sınıfı Öğrencimiz Elif TÜRKOĞLU'nun hazırlamış olduğu Bitki Adları Sözlüğü ile okuluz adına katılım sağladık. Öğrencimize,ailesine ve sınıf öğretmenimiz Esra ÜNLÜER'e çabaları için teşekkür ederiz.

Aynı proje kapsamında okulumuz 2-D sınıfı öğrencisi Saliha Betül  GÜLMEZ'de hazırladığı sözlük ile yarışmaya katılmıştır. Öğrencimize,ailesine ve sınıf öğretmenimiz Elif ÖZDEMİR YILMAZ'a teşekkür ederiz.

15-01-202421-12-202321-12-202321-12-202321-12-202321-12-2023