Resim yarışmalarında ödül alan öğrencilerimize plaket verildi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u  Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde ,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri   Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde  düzenlenen resim yarışmasında ödül alan öğrencilerimize ve sınıf öğretmenine okulumuz tarafından  plaket verildi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u  Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde  düzenlenen İlçe MEM Resim yaroşmasında ilkokullar arasında 3-E sınıfı öğrencimiz Zeynep Zeren ÇALIŞKAN 1.olmuştur.18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri   Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde  düzenlene17-03-2023n resim yarışmasında 3-E sınıfı öğrencisi Muhammed Eymen TORTUM İLÇE 2.Sİ olmuştur. öğrencilerimizi ve 3-e sınıf öğretmenimiz Vural CEYLİ'yi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.