Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilerimize Plaket Sunuldu.

23 Nisan Ulusal Eğemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Körfez İlçe MEM'in düzenlediği şiir yarışmasında 3.olan okulumuz 3-E sınıfı öğrencisi Zeynep Zeren ÇALIŞKAN'a ve sınıf öğretmenimiz Vural CEYLİ 'ye ; Kocaeli  Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kız Minikler Modern Pentlanton yarışmasında il birincisi olan okulumuz 2-E sınıfı öğrencisi Deva ÇAKIR'a ve sınıf öğretmeni Esra ÜNLÜER'e okulumuz tarafından plaket sunuldu. Körfez İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlemiş olduğu Kût'ül-Amâre Zaferi resim yarışmasında birinci olan  okulumuz 3-E sınıfı öğrencisi Zeynep Zeren ÇALIŞKAN'a başarılarından dolayı teşekkür plaketimiz sunuldu. Öğrencilerimizi ,öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

08-05-202308-05-202308-05-2023